Ormariormari po mjeri


U našem salonu možete pronaći veliku zalihu gotovih ormara dostupnih u različitim dizajnima, stilovima i materijalima izrade.

Jeste li u potrazi za ormarima za uređenje svog novog doma? U današnje vrijeme ponuda u salonima namještaja i velikim centrima je toliko velika, da koje god želje imali u pogledu kupovine idealnog ormara za kuću, nemate brige.

U našoj firmi, možete pronaći veliki asortiman ponude ormara od običnih, tradicionalnih dizajna, egzotično dizajniranih komada ormara sa različitom kombinacijom vratiju – jednostrukim, dvostrukim, i kliznim vratima.

Ako se pak radi o uređenju po mjeri ili želite da uređivana prostorija odražava vašu osobnost i karakter, tada kupovina već gotovog izrađenog namještaja možda neće najbolje zadovoljiti vaše potrebe. Tada je namještaj po mjeri najbolje rješenje za vas.

U našoj firmi možete dobiti uslugu izrade namještaja po mjeri, točno izrađenog po detaljima vaših želja i preferencija. Ukoliko nemate već unaprijed stvorenu sliku u glavi kako želite da vaši ormari izgledaju, možete pogledati postojeću ponudu i dogovoriti istu takvu izradu sa eventualnim promjenama i dodacima.


Pravilni odabir ormara za uređenje domaPrije nego što se odlučite za kupnju novih ormara za uređenje bilo koje prostorije, prvo morate uzeti u obzir svoj planirani budžet, dizajn namještaja, duljinu vremena u kojem ste spremni čekati isporuku ormara, kao i kvalitetu ormara. Planirani budžet je dobar jer se prema njemu možete ravnati u svojoj potrazi za idealnim ormarom i pregovarati unašoj firmi namještaja. Možete naći široku lepezu zaliha već gotovih ormara svih dostupnih u različitim dizajnima, stilovima i drvenim materijalima izrade. Drvo koje se koristi za izradu ormara je također bitna stavka kod odabira većine kupaca, jer vrsta drva od koje je izrađen ormar, često uvjetuje kvalitetu i rok upotrebe ormara bez oštećenja.

Prednost odabira i kupovine ormara u specijaliziranim poduzećima za namještaj jest širok raspon cijena, koji vam omogućuje da odaberete ponudu ormara koje si možete priuštiti i koji zaista odgovaraju vašoj želji uređenja. Još jedna prednost kupovine ormara u specijaliziranom poduzeću za izradu namještaja jest to da se ormar može odmah dovesti kući nakon kupovine, samostalno ili njihovom isporukom. Sa današnjom ponudom ormara svih oblika, vrsta i veličina, bez problema ćete naći ormar koji najbolje odgovara vašem domu. Ormar je sastavni dio svakog stana. Može biti zidni, ugradbeni, garažni, ormar za kapute, kupaonski, kuhinjski, ormar za spavaće sobe, za dječje sobe, za cipele itd.


Vrste ormara


zidni ormar iveral
Zidni ormar

je obično plitki ormar (širine oko 80-90 cm) koji je zapravo dio prostorije odvojen od ostatka zastorom ili drvenim pregradama sa vratima. Ovakvi ormari najčešće se postavljaju od zida do zida u visini stropa. Jedan ovakav ormar, ovisno o dužini zida, može imati mnogo polica i prostora za vješanje odjeće što će vam omogućiti da gotovo svu odjeću držite u njemu. Ovakav ormar u svome domu uz malo znanja i truda možete i sami izraditi. Sve što je zapravo potrebno je ugraditi police i prostor za vješanje odjeće, te postaviti pregradu. Ukoliko se odlučite za zastor, stvari su nešto jednostavnije dok ugradnja drvene pregrade zahtjeva malo više znanja i spretnosti.


ormar za kapute po mjeri
Ormar za kapute

je ormar obično služi za odlaganje jakni, kaputa i ogrtača pri ulasku u kuću.

Takav ormar obično je smješten u blizini ulaznih vrata kako bi bio lako dostupan pri ulasku i izlasku iz kuće.Svaka kuća ili stan nema prostora za ormar namijenjen samo za jakne i kapute, ali ukoliko imate prostora svakako je praktično imati u kući mjesto na koje ćete prilikom ulaska u kuću odložiti kaput.


kupaonski ormar drveni
Kupaonski ormari

su često visoki uski ormari koji se obično nalaze u kupaonici. Takav ormar gotovo se uvijek sastoji od polica koje služe za spremanje ručnika, kozmetike, šampona, sredstava za čišćenje i ostalih stvari koje su nam potrebne u kupaonici. Kupaonski ormarić je zgodno mjesto za odlaganje svih stvari koje se u kupaonici trebaju nalaziti, a ne koriste se svaki dan ili nije baš zgodno da ih se odmah vidi. Ovisno o rasporedu u vašoj kupaonici možete odabrati kutnu ili klasičnu verziju ormarića za kupaonicu.


kuhinjski ormar po mjeri
Kuhinjski ormari

Kuhinjski ormari su kako im samo ime govori namijenjeni čuvanju posuđa i ostalih stvari potrebnih u kuhinji. Od svih prostora u kući možda je potreba za ormarima najveća u baš u prostoru kuhinje. Suđe koje koristimo za kuhanje trebalo bi biti odvojeno od radnog prostora da se ne zaprlja, a isto tako bi se radi prašine trebalo nalaziti u ormaru.

Zbog težine suđa kuhinjski ormari trebaju bi biti izrađeni od čvrstog kvalitetnog materijala tako da police mogu izdržati težinu suđa koje se na njima nalazi. Klasični kuhinjski ormari najčešće se montiraju ispod i iznad radne površine kako bi pristup do njih bio lak. Ukoliko vam je to potrebno najčešće je moguće nabaviti i kutne kuhinjske ormare.


ugradbeni ormar po mjeri visoki sjaj
Ugradbeni ormari

Ugradbeni ormar je zapravo cijela jedna manja soba sa policama i vješalicama i svim ostalim potrebnim za spremanje garderobe. Ugradbeni ormar je često dovoljno velik da osoba u njega uđe dok bira garderobu, pa najčešće u sebi ima ugrađeno ogledalo i osvjetljenje. Spremanje garderobe u ugradbenim ormarima obično je moguće na dvije ili tri strane ovisno o veličini i rasporedu u ormaru. Takav ormar je dobro rješenje za kuće ili veće stanove u kojima možete odvojiti malo veći prostor kako bi garderobu držali posloženu urednije te kako bi bila lakše dostupna


iveral ormar za cipele po mjeri
Ormari za cipele

Ormari za cipele su uglavnom manjih dimenzija, uži su kako bi stali u prostor između zida i vrata i uštedjeli nešto prostora. Takvi ormari obično imaju preklopive police koje je moguće zatvoriti nakon umetanja obuće i na taj način smanjiti prostor potreban za skladištenje obuće. Ormarići za cipele mogu biti izrađeni od različitih materijala. Oni jeftiniji su uglavnom izrađeni od plastike, a oni malo skuplji su ili drveni ili metalni. Sve vrste ormara za obuću su danas dostupne u različitim dimenzijama u većini trgovina s namještajem.