KrevetiKrevet je jedan od najvažnijih elemenata namještaja, jer direktno utječe na kvalitetu spavanja i odmor svake osobe. Kada govorimo o krevetu, mislimo na sve njegove sastavne dijelove konstrukcije i dizajna, koji kvalitetnom kombinacijom daju željeni proizvod.

Odluka za odabir pravog kreveta često nije jednostavna, jer je mnogo parametara, koje treba zadovoljiti kako bi sve pravilno funkcioniralo. Krevet mora biti čvrst i stabilan, a samim tim garantirana je i dugotrajnost. Osobito čvrsti moraju biti dječji kreveti, jer oni najčešće, osim za spavanje, služe i za igru te su tako izloženi jačim opterećenjima. Kreveti se izrađuju obično od iverala u različitim oblicima, a mogu se kombinirati i s drugim materijalima. Uzglavlje se oblikuje u različitim oblicima (pravokutnim, zaobljenim ili valovitim), te može biti više ili manje naglašeno u samom dizajnu. Način izrade uzglavlja uvelike će odrediti vizualni doživljaj kompletnog kreveta. Bez obzira na konačan odabira kreveta s uzglavljem ili zaglavlje, sigurni smo da ćete ugodno spavati u svom drvenom krevetu te uživati u ljepoti koju odašilje u prostor. Postoje razne vrste kreveta za odabir u našoj firmi, to je bez sumnje težak zadatak, ako ste u potrazi za kupnjom novog kreveta. Gdje bi točno trebali započeti svoju potragu? Prođimo neke od mogućnosti koje su otvorene za vas. Vi ćete zasigurno imati planirani budžet u vidu dok ste u procesu kupnje kreveta, samo imajte na umu da izdvojite po strani proračun za sve dodatne stavke kao na primjer posteljina i jastuci koja vam je potrebna; to nije samo krevet koji doprinosi kvalitetnom snu, već je bitno da se osjećate ugodno s posteljinom i jastucima koje imate na svom krevetu.


Raznolika ponuda kreveta za svaki tip spavaće sobeVaš najvažniji izbor će biti kakav krevet želite. U našoj firmi postoji širok izbor kreveta za vas: kreveti na platformi, podesivi kreveti, kreveti na kat, dječji kreveti, futoni i tako dalje. Postoji veliki izbor kreveta, a vi trebate odlučiti koji vam je krevet potreban i u skladu s tim ga i kupiti.
dječji krevet po mjeri

Vi vjerojatno već imate viziju koju vrsta kreveta želite, tako da ćemo navesti svaki pojedinačno i koje prednosti imaju.

Krevet na platformi općenito se može naći od drva ili metala, a nudi se u bilo kojim veličinama. Oni imaju karakterističan elegantan dizajn i imaju nizak profil, koji može pomoći vašoj spavaćoj sobi da se čini još prostranijom. Ova vrsta kreveta nema okvir za razliku od tradicionalnih kreveta i stoga su malo čvršći od tradicionalnih kreveta. Neki kreveti na platformi također imaju spremište ispod koje može pomoći smanjiti dodatni namještaj i višak stvari u spavaćoj sobi.

Jedna od glavnih prednosti kod podesivih kreveta je da podržavaju vaš prirodni oblik tijela, što pomaže da lakše i opuštenije spavate. Biti u mogućnosti da prilagodite svoj krevet na poziciju koja vama najbolje odgovara, naravno može pomoći osloboditi razne bolove koje često trpite u tradicionalnom krevetu.

Ova vrsta kreveta također je korisna u pružanju podrške leđima, ako želite čitati ili gledati televiziju u krevetu.

Ako kupujete krevet na kat, onda najvjerojatnije kupujete za svoje dijete. Većina djece obožava krevete na kat, te će bez sumnje biti više nego oduševljeni spavati u njima. Postoje, međutim, mnogo nesreća koje uključuju djecu i kreveta na kat svake godine. Ako ste kupili svojoj djeci krevete na kat, samo budite sigurni da im objasnite kako ne smiju skakati po krevetu da ne bi pali i ozlijedili se. Također bi bilo pametno staviti mlađe dijete na donji ležaj.

Futon može biti presavijeni i također se koristi kao kauč. Oni su veoma pristupačni i vrlo korisni ako za eventualni smještaj gosta.


Širok izbor kreveta za vas:


kreveti za djecu po mjeri
Kreveti za djecu

Kreveti za djecu dolaze u različitim vrstama, veličinama i temama. Dječji kreveti moraju biti sigurni za uporabu i omogućiti im da se penju lako i omogućiti im osjećaj udobnosti. Djeca trebaju pohraniti puno stvari kao što su njihove igračke, knjige, odjeća, i tako dalje, te je za tu svrhu potrebno puno prostora u dječjoj sobi. Nije uvijek moguće napraviti zasebne aranžmane za pohranu. Vrste kreveta za djecu, kao što su kreveti na kotačima, kreveti na kat, i ako dalje, mogu bi biti korisni u takvim slučajevima. Vrste kreveta se obično dijele po faktorima i čimbenicima kao što su funkcionalnost i izgled. Postoje razne vrste kreveta dostupne na tržištu pogodne za potrebe djece.


povišeni kreveti po mjeri
Povišeni kreveti

opet se koriste za uštedu prostora koliko god je to moguće. Sjedeća mjesta, ladice, stolovi za računala, ladice i tako dalje, uklopiti će se u prostor ispod povišenog kreveta. Različite boje, oblici i konfiguracije su dostupne kada govorimo o povišenim krevetima. Također možete ukrasiti ove  krevete na različite načine.


kreveti za malu djecu po mjeri
Kreveti za malu djecu

jedan od različitih tipova kreveta za djecu koja je niske visine. Niska visina olakšava penjanje na krevet s lakoćom. Takvi kreveti značilo su namijenjeni za malu djecu i zato imaju zaobljene rubove kako bi se spriječile bilo kakve ozljede. Premazi primijenjeni na ovaj oblik kućnog namještaja je otporan na ogrebotine.


kreveti u obliku saonica
Kreveti u obliku saonica

ova vrsta kreveta ima zaglavlje i podnožje, koje su zakrivljene. To daje ovoj vrsti kreveta kraljevski izgled, a poznati su po svojem elegantnom dizajnu. Kreveti u obliku saonica iako su atraktivni i pružaju dekorativan izgled sobi, oni također mogu uključiti značajke kao što su na primjer ladice i krevet na izvlačenje u dizajnu. Krevet na izvlačenje je koristan kada govorimo o štednji prostora.


kreveti u obliku auta
Kreveti u obliku auta

su oni koji napravljeni u obliku automobila. Takvi kreveti su pogodni za dječje spavaće sobe. Djeca vole imati stvari koje su ima neobične i koje su različite od uobičajenih stvari. Oni dolaze u različitim oblicima i veličinama.


kreveti na kat po mjeri
Kreveti na kat

ovo su tipični kreveti koji se koriste za djecu. Struktura je napravljena tako da su jedan ili više okvira kreveta ugrađena na vertikalan način. Kreveti na kat su izvrsni za štednju prostora, stoga ukoliko imate malo mjesta ovo je savršen izbor za vaš prostor. Stupovi koji se koriste kao potporanj krevetu i ljestve za uspon na gornji okvir kreveta su važne značajke kreveta na kat za djecu.


futoni japanski stil kreveta po mjeri
Futoni

su japanski stil kreveta koji nije podržan okvirom. Ovi kreveti su podatni i također mogu služiti kao madrac koji se može preklopiti nakon upotrebe. Futoni stoga mogu biti korišteni kao područja za sjedenje za djecu tijekom dana. Ne postoji rizik od pada s kreveta kod ove vrste. Noviji oblik futona za djecu dolazi s okvirom


kreveti na platformi s ladicama za izvlacenje po mjeri
Kreveti na platformi

ova vrsta kreveta je korisni za sobe s manje prostora. Kod ovih svestranih ležajeva može smjestiti ladice i krevete na izvlačenje u prostoru ispod kreveta.


razlicite vrste kreveta po mjeri
Različite vrste kreveta

upućuju na široku paletu izbora raličitih kreveta dostupnih na tržištu. Zahtjev za dječje krevete može se mijenjati na temelju specifičnih potreba i dizajna sobe. Stoga trebate odabrati krevet i namještaj za spavaću sobu koji uzima u obzir sve bitne navedene čimbenike.